SlimDangDoo

Puhdista siivouksen ohella myös nettisivusi!

Puhdas nettisivu on tärkeä osa yritystä.

Jos sinulla on puhdistusyritys ja sivustosi on hyvin sotkussa, nyt sinulla on mahdollisuus puhdistaa markkinointisi samalla.

Monet yritykset tekevät nettisivunsa “tee ja unohda” -periaatteella. Tämä ei ole ollenkaan hyvä idea. Nykyään, kun ihmiset hakevat siivouspalveluja läheltään, he tekevät nopean Google-haun. Tottakai haluat, että sivustosi on yksi ensimmäisistä tuloksista, ja kun potentiaalinen asiakas napsauttaa sivustoasi, haluat, että se antaa hyvän kuvan yrityksestäsi. Tässä on hyvä pitää mielessä nopea web-hosting palvelun tarjoaja, jotta sivuston nopeudet pysyvät korkeana ja käyttäjä on tyytyväinen.

Miten voit siis päivittää yrityksen verkkosivustosi tehokkaaksi ja nopeaksi? Helposti. Varmista, että se sisältää keskeisiä ominaisuuksia yrityksestäsi, jotka kertovat yrityksesi ammattitaidosta ja tekevät asiakkaasi soittamaan sinulle. Jotta voisimme visuaalisesti kertoa, mitä nämä elementit ovat, olemme sisällyttäneet postaukseen esimerkkejä puhdistusyrityksistä, joilla on nettisivut hyvällä mallilla.

Voi olla, että tahdot kertoa aivan kaiken yrityksestäsi nettisivuillasi.  Varmista, ettet joudu tähän ansaan. Kaupallinen puhdistuspalvelu Canberra tekee erinomaista työtä nettisivujensa puhtaanapidossa. Heidän verkkosivuillaan on kuvia kaupallisista tiloista, kuten sairaaloista, kuntosaleista ja konferenssitiloista, joita he siivoavat. Asiakkaalle annetaan välittömästi esimerkki siitä, miten he työskentelisivät heidän yrityksensä parissa.

Tärkeää sivustossa on, että menu on selkeä ja näkyvä. Sen avulla kävijät voivat nopeasti siirtyä sivuille, joilla on heitä askarruttavat tiedot. Klean Sweep on toinen esimerkki verkkosivustosta, jossa on hellpo ja käyttäjäystävällinen suunnittelu. Valikkonsa avulla asiakkaat voivat navigoida tärkeisiin tietoihin, kuten palveluihin ja yhteystietoihin. Jokainen sivu on yksikertainen ja helppo käydä läpi.

Maid Sailors tekee hyvää työtä, jotta ihmiset voivat helposti löytää heidän yhteystietonsa. Puhelinnumero näkyy selvästi otsikossaan heidän sivuillaan. Maid Sailorin verkkosivustosta myös löydät asiakkaiden mielipiteitä. Arviot ja mielipiteiden jakaminen ovat erinomaisia ​​tapoja esitellä yrityksen luotettavuutta. Clean My Space näyttää heidän A + luottoluokituksensa verkkosivuston yläosassa.

Tässä oli siistien nettisivujen tärkeimmät kohdat. Toivottavasti niistä on apua tulevaisuuden päivityksiin!